31 Ağustos 2020 Pazartesi

İngiltere'nin tren pencereleri

 




























İngiltere'nin tren pencerelerinden yeşil geniş düzlükler, koyunlar inekler ağaçlar görünür.  Hangi bölge hangi şehir olursa olsun İngiltere'de bir trene bindiğinizde bir kaç dakika sürer şehir binalarının yok olması ,  saatlerce pencerelerden hep bu manzaraları izlersiniz.
Her yere tren ile gidebiliyorum. Tren istasyonları her mahallede ve mahallemdeki istasyondan binerek  ister bir durak uzağımdaki  markete istersem İngiltere'nin bir ucundaki şehre gidebiliyorum.
Tren pencerelerini çok seviyorum,  hafta sonları indirimdeki tren  biletlerini alıyorum, bilmediğim şehirlere yolculuk ediyorum. 

3 yorum:

  1. Selam çok güzel. İnsanın bulunduğu ortamdan kısa ya da uzun süre ayrılması,yeni yerler,yeni mekanlar.Tren yolculuklarını severim. Şanslısınız. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi yapıyorsun. Bu fıtsat her zaman ele geçmez, sonuna kadar değerlendir. Ayrıca bu uzak seyahatler senin ingilizceyi hallettiğini düşündürdü bana. Oğlun ne yapıyor, nasıl bir değişim geçirdi bu süre içinde veya eşin??? Türkiyeye dönmek isiyorlar mı ??? Yoksa oraya iyice alıştınız mı???
    Bunları da yazsana Ayşecim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla hep meraktayız ama Ayşe suskun..İnşallah yazacaktır bunları da.

      Sil